Alice506

Věk: 19

Kraj: Královéhradecký

Čauky kluci, já jsem Alice a toužím tady poznat nějakýho fajn kluka z HK a okolí. Jsem obyč holka, co si často připadá sama a ráda bych to změnila. Moje koníčky jsou procházky se psem, fitko, focení. Prozradíš mi ty tvoje?
Kraj: Královéhradecký

Odeslat na: Alice506

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Jsi tu?

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Eirill783

34

Jak bych se poptala abych tě zaujala ? Jsem taková rošťanda, ale vím, kde mám své meze a pokud miluji, tak naplno. Jak jsi na tom ty?
Kraj: Pardubický

Dorthe876

55

Ahoj, jsem Monika ze Zlína, 48 let, ráda bych se touto cestou seznámila s mužem vyšší postavy do cca 58 let. Jsem plnější postavy, příležitostný kuřák. Pokud budeš mít zájem, napiš. Hezký den.
Kraj: Zlínský

Vendulka656

42

Vzhledem ke svému postavení nemám moc příležitostí, jak se seznámit a proto jsem se rozhodla hledat touto cestou. Předem říkám, že moc volného času nemám, ale chybí mi mužská náruč a objetí. Pokud to máš stejně, tedy pokud ti chybí ženská náruč, nikoliv mužská, budu ráda, když se ozveš. První schůzka prozradí více.
Kraj: Hlavní město Praha

Lycke203

45

Ahoj, rád bych se poznal a nejlépe i potkal osobně, třeba u kávy a popovídal si o všem, co nás napadne. Já hodný, upřímný, otevřený, rád sportuji, mám rád muziku. Rád bych poznal děvče s podobnými zálibami, klidnou povahou. Toužím po vztahu plném srandy, komunikace, vášně. Pojďme třeba projít celou Pálavu a nedát si ani sklenku vína :-) A večer toho všeho spolu litovat :-D
Kraj: Jihomoravský

Kamila124

33

Dobrý den, jsem vdaná, ale velice opuštěná. Nehledám sex a ani erotiku, jen kamaráda, co by se mnou občas někam zašel nebo prostě jen pěkně popovídal u dobrého vínka? Napiš, budu ráda
Kraj: Olomoucký

Libor878

67

Zajištěný, snad sympatický gentleman bez závazků by rád našel sympatickou a fajn ženu pro vážný vztah. Klidně celá ČR, já Morava. Ozvi se.
Kraj: Jihomoravský

Aida650

36

Je mi 36 let, nekuřák, štíhlé postavy, 165 cm měřící, SŠ vzdělání, z České Lípy, svobodná, bezdětná a hledám k sobě zatím jen kamaráda na společné výlety, chvíle, zážitky.
Kraj: Liberecký

Helena678

26

Ahoj,napsat do komentu co přesně hledám nejde. Pokud se dá najít co chci. Prostě někdo normální, ukecany, šikovný chlap? Co má rád smích a nechce být sám?