Tindra369

Věk: 39

Kraj: Středočeský

Rozvedená mamina dvou úžasných dětí hledá přítele, který by s námi trávil volný čas a vyplnil to prázdno, které nám všem po rozvodu zbylo .. Rádi podnikáme různé výlety, ale ani večerem u animáku s popcornem nepohrdnem 😊
Kraj: Středočeský

Odeslat na: Tindra369

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Jsi tu?

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Lycke203

45

Ahoj, rád bych se poznal a nejlépe i potkal osobně, třeba u kávy a popovídal si o všem, co nás napadne. Já hodný, upřímný, otevřený, rád sportuji, mám rád muziku. Rád bych poznal děvče s podobnými zálibami, klidnou povahou. Toužím po vztahu plném srandy, komunikace, vášně. Pojďme třeba projít celou Pálavu a nedát si ani sklenku vína :-) A večer toho všeho spolu litovat :-D
Kraj: Jihomoravský

Bozena685

45

Nasel by se tu dlouhan nad 185 cm, nekuřák a prilezitostny konzument alkoholu, ve znameni vodnáře, blizence, lva nebo strelce? Co by mel rád kutilstvi, zahrádku, prirodu, vylety, kulturu a třeba i mně?
Kraj: Vysočina

Stella952

34

Najdu nekoho na spolecne behani, vylety do prirody a vse, co se da delat ve dvou?

Elsa297

39

Nespoutaná dračice hledá stejně ulítlého chlapa kolem 40. Věk je přeci jen číslo, nemyslíš?

Alena293

28

Ahoj,hledám spolehlivého,věrného muže k vážnému seznámení ve věku od 28 - 45 let - nekuřáka se smyslem pro cestování z Plzně a okolí.Mě je 28 let. Těším se na Vaše odpovědi.
Kraj: Plzeňský

Blazena326

33

Ahoj, slušná přirozená svá holka, co si na nic nehraje hledá parťáka, ne na zpestření, ale do života. Nabízím do začátku kamarádství a pokud se projeví vzájemné sympatie a najdeme v sobě to, co oba hledáme, pak seznamka splní účel..

Ruth710

40

Zklamání už bylo dost! Hledám slušného, zajištěného muže, který stejně jako já potřebuje v životě sdílet s milovanou osobou všechno dobré i zlé. Samota je dobrá pouze na chvíli, poté spíše ubližuje. Chybí mi láska a porozumění.
Kraj: Plzeňský

Fanny437

28

Ahoj,hledám spolehlivého,věrného muže k vážnému seznámení ve věku od 28 - 45 let - nekuřáka se smyslem pro cestování z Plzně a okolí.Mě je 28 let. Těším se na Vaše odpovědi.
Kraj: Plzeňský