Tora121

Věk: 68

Kraj:

Dobrý den, jmenuji se Vlasta je mi 68 let a tak trochu naivně doufám, že bych v tomto věku mohla poznat lásku.. Našel by se tady šaramantní a seriózní pán, který by taky na ta naše stará kolena něco zažil ?

Odeslat na: Tora121

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Jsi tu?

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Elsa297

39

Nespoutaná dračice hledá stejně ulítlého chlapa kolem 40. Věk je přeci jen číslo, nemyslíš?

Ela164

59

Ráda bych měla po boku přítele, partnera, prostě chlapa do života... Ještě bych chtěla pro někoho něco znamenat. Na erotické zprávy neodpovídam.

Eirill783

34

Jak bych se poptala abych tě zaujala ? Jsem taková rošťanda, ale vím, kde mám své meze a pokud miluji, tak naplno. Jak jsi na tom ty?
Kraj: Pardubický

Blazena326

33

Ahoj, slušná přirozená svá holka, co si na nic nehraje hledá parťáka, ne na zpestření, ale do života. Nabízím do začátku kamarádství a pokud se projeví vzájemné sympatie a najdeme v sobě to, co oba hledáme, pak seznamka splní účel..

Doris576

36

Přátelská pohodová pedagožka plnější postavy postrádá partnera pro pohodu, podporu, pomazlení, procházky... Preferuji klidnou povahu, pozitivní přístup, pravdomluvnost.
Kraj: Středočeský

Angelika334

58

Co napsat...Nejsou mi cizí montérky ani plesové šaty. Nerada cestuji, před kulturním a sportovním vyžitím dávám přednost zvelebování svého okolí. Hledám někoho, kdo to má stejně.Prý mám docela hezký úsměv

Alzbeta997

45

Po dlouhém nefunkčním vztahu bych se chtěla pokusit o seznámení s mužem, co už ví o čem je život, pokud možno nepije a nekouří. Jsem abstinentka, věrná, veselá, spolehlivá, pracovitá
Kraj: Královéhradecký

Evelyn687

30

Ahoj, jsem Evka, hrozně ráda cestuji, sezeni doma me nebavi. Doted jsem cestovala sama, ale rekla jsem si, ze uz by to chtelo nejakou zmenu :-)