Karina721

Věk: 43

Kraj: Plzeňský

Obyčejná mamina, která postrádá kamaráda a spriznenou dusi, možná časem něco víc. Někoho na procházky a smich ale i na tiché mlčení.
Kraj: Plzeňský

Odeslat na: Karina721

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Jsi tu?

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Rostislava548

29

Léto, party, drinky, …. Co víc? No jasně, už vím, chlapa co to všechno podnikne se mnou a ještě jako bonus přihazuji a nabízím koupačku, co ty na to ?
Kraj: Liberecký

Sam136

28

Rád bych touto cestou našel parťačku do pohody i nepohody, slečnu zatím na trávení volného času a poznávání se, dle vzájemných sympatií se uvidí dále. Přátelskou, usměvavou a štíhlou ženu ve věku 20+, z Brna (Jihomoravského kraje)
Kraj: Jihomoravský

Cassandra852

40

Ráda poznám fajn chlapa, pouze vážně s výhledem na osobní setkání a ne virtuální vypisování. Na odpovědi s aktuální fotkou se těší bacule Gábina.
Kraj: Pardubický

Gunhild194

42

Co o sobě říct ? Jsem obyčejný muž, pracovitý a slušný, jsem zdvořilý a ženy si vážím, ale je ještě nějaká, která by ocenila, že jí otevřu dveře?
Kraj: Plzeňský

Anik846

29

Ve vztazích nemám štěstí, můj bývalý mě podváděl a já preferuji ve vztahu důvěru, ale taky trochu rošťáren, jestli mi rozumíš. Napiš mi a třeba si padnem do noty,hm ?

Sanne930

46

Dobrý den, jmenuji se Mariana, je mi 46 let, jsem sama jen s pejskem, bydlím ve větším baráčku a začíná mi tam být dost smutno … Jestli mé řádky čte muž, který by mi chtěl dělat společnost, ať prosím napíše
Kraj: Vysočina

Kristina798

43

Rozvedená, ale s vyřešenou minulostí, zaopatřená, ale smutná a sama. Máš li chuť začít nový vztah a chceš do něj jít s rozumem a rozmyslem, napiš mi, to samé chci i já
Kraj: Moravskoslezský

Veran884

43

Zdravím všechny ženy, které jsou nezadané a hledají muže do života. Asi nebudu originální, když napíšu, že jsem normální muže, co si rád zajede na výlet, někdy zajde na pivo – samozřejmě s tebou, jsem pracovitý a o rodinu se postarám. Už nechci být sám, dojedu za tebou kamkoli
Kraj: Liberecký