Tuva664

Věk: 35

Kraj: Královéhradecký

Jsem cestovatelka tělem i duší a hledám parťáka na letní i jarní výlety a to nejen za památkami a kulturou… Jestli by tě zajímalo, za čím ještě napiš, ráda povím víc😊
Kraj: Královéhradecký

Odeslat na: Tuva664

Tvoje telefonní číslo:

Tvoje přezdívka:

Text zprávy:

*Službu technicky zajišťuje MP House a.s. Infolinka: 844 444 484. Cena SMS 79 Kč vč. DPH. Pro starší 18ti let. Zasláním SMS na 9099079 akceptuješ naše obchodní podmínky. www.platmobilem.cz | Zákaznický servis

Jsi tu?

Jsi sám nebo sama? Nevadí. Pošli SMS na některý z profilů ... a třeba ti bude štěstí přát!

Libuse515

36

Nemám za sebou zrovna lehké období, rozchod, stěhování, nový začátek ,nová práce. Ale chuť začít znovu je obrovská, jen bych ráda poznala někoho, kdo by si mi na tom novém začátku stál po boku ?
Kraj: Hlavní město Praha

Simona814

38

V práci zastávám vysoce postavenou funkci a tak se tam rozhodně neseznámím. Ale i když jsem navenek drsňačka, tak jsem jen holka, co touží po lásce a po mužském objetí
Kraj: Liberecký

Christine985

31

Léta čas , což pro mě znamená, koupačky, opalování a grilování, tak trochu popíjení no prostě zábava, ale v jednom to není až taková zábava, což :( Tak hledám někoho, kdo by s eke mě připojil ?

Anik846

29

Ve vztazích nemám štěstí, můj bývalý mě podváděl a já preferuji ve vztahu důvěru, ale taky trochu rošťáren, jestli mi rozumíš. Napiš mi a třeba si padnem do noty,hm ?

Isabell452

?

Dlouhé roky jsem byla ve vztahu, který ale skončil a já bych se ráda pustila do nového dobrodružství … Neříkám, že to musí být hned partnerství, ale klidně jen bližší kamarádství, co konkrétně ám na mysli, do sms
Kraj: Zlínský

Marlene824

66

Energická babička Jolana. Rodině věnuji hodně času, ale i toho volného mám víc než dost, takže bych se ráda seznámila s mužem, co by sem tam rád zašel za kulturou, na procházku a nebo klidně do bazénu ?
Kraj: Pardubický

Gunhild194

42

Co o sobě říct ? Jsem obyčejný muž, pracovitý a slušný, jsem zdvořilý a ženy si vážím, ale je ještě nějaká, která by ocenila, že jí otevřu dveře?
Kraj: Plzeňský

Dominika460

34

Ahoj, hledám.... Najdu Tě? Muže z Prahy, Kladna a blízkého okolí. Věkově 34-45 let. Ráda bych našla přítele, partnera a lásku v jednom. Partnera pro život. Pojďme se sejít. Jít třeba na procházku, na kávu a pak se uvidí. Nejsem na dlouhé vypisování. :)
Kraj: Středočeský